Demo Picnic i Pick a perro
Captura
primaria

CURS D’APRENENTATGE 
BASAT EN JOCS

(PER A MESTRES DE PRIMÀRIA)

MÉS INFORMACIÓ (PDF)

secundaria

CURS D’APRENENTATGE 
BASAT EN JOCS

(PER A PROFESSORS DE SECUNDÀRIA)

MÉS INFORMACIÓ (PDF)

CONSTRUCCIONS KORBO

“Korbo”, construeix amb blocs en moviment 
Aprèn els principis de la mecànica, desenvolupa la imaginació espacial i el pensament crític. Un magnífic joc de construcció per a nens i nenes a partir de 3 anys.

 

gretchinz3

GRETCHINZ!

Gretchinz! (DEVIR). Comença la carrera dels éssers més caòtics de l’univers de Warhammer 40.000
El joc de velocitat desenfrenada creat pel reputat tàndem d’autors format per Roberto Fraga i Yohan Lemonnier.

flammeRouge

“Flamme Rouge” (Asger Harding Granerud – Lautapellit) és un excel·lent joc de carreres ciclistes. Una bona combinació d’estratègia i fortuna et farà aconseguir el prestigiós maillot groc

sagrada

“Sagrada” (Adrian Adamescu, Daryl Andrews – Floodgate) és un joc abstracte ambientat en la creació de vidreres. Un joc que combina de forma elegant la resolució de puzles, la lògica, l’atzar i l’estratègia. Molt recomanable!

CatanTronos

Catan Juego de Tronos (Klaus Teuber, Benjamin Teuber), editat per Devir, és una versió tematitzada del ja clàssic Catan, ambientat en el universo literario de Juego de Tronos de George R.R. Martin. Defe el mur mentre negocies amb els teus oponents.

construcciO

Gaudeix amb Kapla i Varis fent construccions sense límit d’imaginació.

Jocs manipulatius i d’habilitat per a desenvolupar la motricitat fina dels petits i que faran les delícies de pares i mares. Fabricats amb fusta, asseguren hores i hores de diversió.

AGENDA D’ACTIVITATS

JOCS INFANTILS

 •  

  Ràpid, ràpid! Quin és el dibuix repetit en les dues cartes?!

  Un joc d’observació i rapidesa que sorprèn per la quantitat de diversió que és capaç d’oferir. Cinc maneres diferents de jugar, per a no aburrir-se mai.

 • Els mags volen trobar els objectes màgics. Però res és tant fàcil com sembla: les parets són invisibles i caldrà recordar on són per arribar ben ràpid a l’objectiu.

 • Hop! Hop! Hop! Ràpid, tirem el dau i recollim les ovelles a l’estable, abans una riuada no s’endugui el pont.

  Ajuda la pastoreta i el seu gos d’atura, tingues traça a treure les columnes del pont, que no caigui!

JOCS FAMILIARS

 • Els jugadors acumulen cartes de vagons de colors, i els fan servir per a connectar ciutats europees amb els trens del seu color.

  Un joc d’estratègia per a qualsevol edat a partir de 8 anys, per a fer jugar fins i tot el menys juganer de la família.

 • Una cursa de tortugues pot ser lenta, però no per això deixa de ser emocionant.

  Et caldrà pensar una estratègia i  escollir la millor carta per a moure la tortuga que et convingui. Si et poses a sobre les altres, et portaran. Però compte no arribis al final sense cap carta del teu color!

JOCS D'ESTRATÈGIA

 • Compra la teva central elèctrica, alimenta-la amb petroli, deixalles o el que convingui i comercialitza l’energia distribuint-la per Alemanya.

  Un dels millors jocs d’un dels nostres autors preferits: Friedemann Friese.

 • Comencem la partida amb una petita cabana i, només treballant, aconseguirem ampliar la mida de l’explotació agrària, criar animals i augmentar la família.

  Un dels jocs més reconeguts del darrers anys, en una nova edició revisada.

 • Aixeca monuments en honor als déus i, en el teu camí cap al poder, no dubtis a lliurar més d’un conflicte contra els teus veïns.

  Aquest joc va rebre el 1988 el premi de la crítica alemanya al millor joc de l’any.

 • Un joc centrat en les històries de supervivència d’un hivern molt dur en un món apocalíptic. Els supervivents han de trobar la forma de treballar per tal de derrotar les amenaces externes, resoldre crisis, trobar menjar i suministres i mantenir alta la moral de la colònia.

JOCS ABSTRACTES

 • Joc de persecució i enfrontament, Abalone va ser editat per primera vegada el 1987. Des de fa més de 20 anys, aquest joc signat per Michel Lalet i Laurent Lévi té un èxit planetari i ha estat el protagonista de torneigs i concursos oficials.

  En aquest joc de 2 jugadors, has de fer fora del tauler 6 peces rivals per a guanyar.

   

 • Un joc de connexió de peces i càlcul. L’objectiu del joc és formar una línia contínua de peces del mateix color de tal manera que els seus valors sumin exactament 10 punts.

  Un joc senzill i intel·ligent de la factoria Steffen Spiele.

 • Cadascuna de les setze peces tenen 4 qualitats diferents. El joc consisteix a fer un 4 en ralla de peces que tinguin una d’aquestes 4 característiques en comú. Però atenció al detall: les peces amb les que jugaràs cada torn les escull el teu rival!

  Un joc multi-premiat per la seva elegància, simplicitat i profunditat estratègica.

 • Com al escacs, cada jugador disposa de les mateixes fitxes en nombre i tipus. Cadascun dels tipus (abella, formiga, escarbat, aranya i saltamartí) es mou de forma diferent. El primer que aconsegueixi envoltar l’abella del contrari guanyarà.

  Un dels jocs més interessants per a dos jugadors.

 • Les ovelles se senten massa atapeïdes al seu petit prat i han decidit conquerir el món pastura a pastura! Divideix els teus ramats de xais per tal de bloquejar els dels teus adversaris.

  Un joc deliciós joc abstracte per a 2, 3 o 4 jugadors.

 DARRERES ENTRADES AL BLOG